Oferte locuri de munca. Angajari in tara si in strainatate. Anunturi gratuite. Job. Joburi. Angajare.

Home Cauta Despre noi Contact Suport
Despre noi
Despre noi >

Web-Careers a fost infiintata in 2005, cu scopul de a aduce publicitate la costuri scazute pe piata fortei de munca din industria IT.

Desi exista multe alte servicii de recrutare online, Web-Careers se diferentiaza prin urmatoarele:

1. Publicitate la costuri reduse pentru angajatori. Angajatorii, fie ei agentii specializate sau doar firme, nu vor mai trebui sa isi faca griji in legatura cu costurile exorbitante legate de promovarea ofertelor de munca, si astfel vor putea aduce pe piata mai multe, daca nu chiar toate ofertele de munca.

2. Perioada mare de valabilitate a anunturilor. Toate anunturile de pe site-ul nostru beneficiaza de o perioada mai mare de valabilitate, ceea ce inseamna costuri mai mici pentru angajatori. In general, angajatori au costuri mari din cauza faptului ca anunturile lor expira foarte repede, si trebuiesc reinnoite.

3. Simplu. Credem ca site-ul nostru este simplu (fara ferestre pop-up, fara sute de bannere), usor de navigat, si cu o interfata prietenoasa. Am avut grija ca site-ul sa fie cat mai eficient cu putinta, cat mai productiv atat pentru angajatori cat si pentru candidati.

4. Istoric/Status. Cei care care cauta un loc de munca pot monitoriza starea aplicatiilor lor pentru diverse oferte, fiind astfel mai usor de organizat.

5. Mesagerie on-line. Atat angajatorii cat si cei care cauta un loc de munca isi pot trimite mesaje direct, prin intermediul sistemului nostru de mesagerie on line.

6. Dosare personale. Angajatorii si cei care cauta un loc de munca pot folosi dosare pentru a organiza CV-uri sau oferte de munca.

7. Calendar on-line. Angajatorii pot programa interviuri pentru candidati, fiind mai usor sa organizati volumul de programari. Pe viitor, aceasta facilitate va fi imbunatatita in urma reactiilor clientilor/membrilor nostri, cu facilitati pe care le consideram potrivite pentru toti.

8. Notificari la anunturi. Candidatii se pot inscrie in sistemul nostru de notificari, trimise prin mail. Puteti alege sa primiti toate anunturile, sau puteti folosi filtre, pentru a primi numai ceea ce se potriveste cu aptitudinile dvs. In plus puteti alege intre formatul text sau CSV.

9. CV-uri Online. Candidatii pot profita de facilitatile oferite de sistemul nostru de CV, si isi pot incarca propriul CV. De asemenea, anagajatorii pot cauta candidati in baza noastra de data in functie de abilitatile cautate.

In concluzie, suntem de parere ca Web-Careers.ro are destule de oferit atat anagajatorilor cat si candidatilor. Speram ca vizita dvs va fi o experienta placuta, si ca vom deveni site-ul dvs. favorit pentru recrutare. In incheiere, asteptam cu placere comentariile, sugestiile, ideile si criticile dvs.

Cu stima,
Michael Mussulis
Director
Stellar Enterprises Ltd
ARHIVA   TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE   PUBLICITATE   CONFIDENTIALITATE
Prin accesarea paginilor urmatoare va exprimati acordul fata de Termenii si Conditiile de utilizare ale siteului.
Web-Careers este marca inregistrata a Stellar Enterprises Ltd.
Copyright © 2005 Stellar Enterprises Ltd. Toate drepturile rezervate.

     
Timp Executie: 0,001 Secunde