Oferte locuri de munca. Angajari in tara si in strainatate. Anunturi gratuite. Job. Joburi. Angajare.

Home Cauta Despre noi Contact Suport
TERMENI SI CONDITII
TERMENI SI CONDITII >
  1. GENERAL
 • Acest site este proprietatea Stellar Enterprises Limited (numar de inregistrare 04503359) cu sediul in Marea Britanie, Nash Court Road, Margate, Kent CT9 4DJ ("Web-Careers").
 • Web-Careers nu face nici un fel de reprezentare in legatura cu orice reclama referitoare la un loc de munca vacant, care este accesata cu sau fara intentie, prin acest site, pentru ca in afisarea acestora Web-Careers se bazeaza pe informatii primite de la terti. In concordanta este de datoria dvs sa va interesati cu privire la validitatea oricarei agentii, angajator sau oferte de munca obtinuta direct sau indirect prin intermediul acestui site.
 • Trebuie sa constientizati ca Internetul sau sistemul, serviciile ori echipamentele Web-Careers pot fi partial sau total inaccesibile ca urmare dar nu limitat la defectiuni mecanice, intretinere, actualizare de software sau hardware, probleme de conectivatate sau orice alti factori ce nu depind si nu pot fi controlati de Web-Careers, si sunteti deacord ca Web-Careers nu poate fi facuta responsabila pentru orice defectiune sau imposibilitatea de a furniza, in orice circumstante, servicii continue si lipsite de erori.
  2. SERVICIUL DE DISTRIBUIRE A CV-URILOR
  Daca folositi sistemul Web-Careers de distribuire a CV-urilor, sunteti deacord ca:
 • Web-Careers poate adapta, modifica sau reformula informatiile continute de CV-ul dvs. astfel incat acestea sa respecte stilul si formatul in care sunt trimise agentiilor de recrutare si angajatorilor.
 • Web-Careers nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventuale conescinte aparute ca urmare a adaptarii, modificarii sau reformularii la care s-a facut referire anterior, in clauza 2.1.
  3. MODIFICARI
 • Web-Careers poate modifica sau retrage oricare din serviciile descrise in acest site, in orice moment, fara notoficare prealabila.
 • Serviciile (inclusiv cel de distribuire a CV-urilor) pe care Web-Careers le ofera candidatilor sunt gratuite si Web-Careers nu poate fi obligata sa mentina oricare dintre serviciile oferite candidatilor pe acest site. Fara a afecta generalitatea celor mentionate anterior, Web-Careers isi rezerva dreptul de a suspenda sau anula furnizarea oricarui serviciu unui utilizator indiferit de motiv.
 • Web-Careers isi rezerva dreptul de a modifca acordul de termeni si conditii de utilizare, prin publicarea lor pe acest site.
  4. INFORMATII SAU EMAIL-uri PE CARE NI LE TRIMITETI
 • Trebuie sa va asigurati ca informatiile pe care ni le trimiteti sunt corecte si nu incalca drepturile altor persoane sau este defaimator, obscen, amenintator, ofensiv, abuziv, necinstit, criminal sau ilegal in orice privinta.
 • Web-Careers nu accepta nici o responsabilitate in legatura cu folosirea de catre orice agentie, angajator sau alt tert a oricarui CV al dvs, inaintat oricarei agentii, anagajator (indiferent daca a fost trimis de catre Web-Careers sau nu) sau alt tert care intervine in atentia dvs direct sau indirect prin intermediul folosirii acestui site.
 • Daca aplicati pentru oricare oferta de munca sunteti deacord ca Web-Careers sa va monitorizeze continutul oricarui email trimis prin folosirea serviciilor Web-Careers.
  5. LINK-uri
 • Web-Careers nu garanteaza in nici un fel securitatea, calitatea sau proprietatea oricarui site care poate fi accesat prin intermediul acestui site. Site-urile catre care se gasesc link-uri sunt independente si Web-Careers nu exercita nici un fel de control financiar, editorial sau de orice alt tip.
 • In concordanta Web-Careers nu poarta nici un fel de responsabilitate fata de dvs. cu privire la orice produs sau serviciu cumparat sau obtinut de pe oricare site catre care exista link-uri si nici cu privire la folosirea anumitor informatii de catre astfel de siteuri sau proprietarii lor.
  6. DREPTURI DE AUTOR
 • Acest site contine material protejat de drepturi de autor, marci comerciale si alte informatii ce se supun dreptului de proprietate, inclusiv, dar nu numai, design, text, software si grafica. Intregul continutul acestui site este protejat de legea dretpurilor de autor. Web-Careers, sau licentiatorii sai, detin drepturi de autor si/sau de baza de date in selectarea, coordonarea, aranjarea si optimizarea unui astfel de continut. Nu puteti publica, transmite, participa in tranzactionarea sau vanzarea, crearea de produse derivate, sau exploata in orice fel, continutul, intreg sau partial exceptand conditiile de mai jos.
 • Puteti descarca informatii de pe acest site numai pentru uzul dvs. personal. Exceptand cazul in care este permisa explicit de legea dreptului de autor, orice fel de redistribuire, retransmisie, publicare sau utilizare comerciala a materialului descarcat va fi permisa numai cu permisiunea Web-Careers sau detinatorul dreptului de autor. In cazul in care va fi permisa copierea, redistribuirea sau publicarea materialului protejat de drepturi de autor, nici o modificare sau stergere a atributiilor autorului, marci inregistrate sau instiintarii privind drepturile de autor nu va fi efectuata. Sunteti deacord ca nu veti primi nici un fel de drept de proprietate asupra materialului descarcat.
  7. VIRUSI ETC
  Web-Careers nu poate fi facuta responsabila pentru orice paguba directa sau indirecta, ce ar putea rezulta din transmiterea din acest site catre sistemul dvs de calcul a unor virusi, worm, cai troiani sau alte programe distructive, care ar putea cauza pagube de genul piederii de profit, intreruperi ale afacerii, pierderea integrala sau partiala a programelor sau datelor de pe computerul dvs.
  8. MARCI COMERCIALE
  Web-Careers si siglele sale sunt marci comerciale ale Stellar Enterprise Limited. Nu aveti dreptul sa le folositi fara acordul explicit al Web-Careers.
  9. CUM FOLOSESTE WEB-CAREERS INFORMATII DETINUTE IN LEGATURA CU DVS.
  Internetul nu este un mediu sigur. Cu toate acestea Web-Careers va folosi mijloace rezonabile pentru ca informatiile dvs personale sa ramana confidentiale, insa nimic nu poate interzice Web-Careers sa dezvaluie astfel de date agentiilor de securitate sau angajatorilor, in cazul in care ati specificat explicit sau implicit (sper exemplu atunci cand ati trimis un CV) acest lucru. Web-Careers foloseste informatiile dvs. in concordanta cu Politica de Confidentialitate (click pt a viziualiza) din cand in cand, iar dvs sunteti deacord cu utilizarea lor in aceasta maniera.
  10. PIERDERI CAUZATE DE ACCESUL NEAUTORIZAT AL DATELOR DVS.
  Acceptati riscul ca datele dvs transmise electronic prin intermediul site-ului sau altfel, pot fi interceptate inainte de a ajunge la destinatia dorita sau poate fi accesata de alte persoane neautorizate, care ar putea folosi aceste date intr-un mod ilegal. Web-Careers nu isi asuma responsabilitatea de a proteja impotriva unor asemenea fapte din partea tertilor, si nu poate fi trasa la raspundere in nici o peridere directa sau indirecta cauzata de interceptarea sau accesarea acestor date de catre terti.
  11. GARANTII
 • Informatiile continute de acest site pot varia din cauza inexactitatilor tehnice si a erorilor de tehnoredactare. Toate informatiile ce pot fi accesate din acest site sunt furnizate fara nici o garantie, de nici un fel, explicita sau implicita din partea Web-Careers.
 • Web-Careers exclude orice responsabilitati ce ar putea avea fata de dvs la maximul permis de lege (si orice alt contract in care asemenea responsabilitati sunt specificate, cu prejudicii sau nu) ca rezultat al folosirii de catre dvs. a acestui site sau a acceptului unui loc de munca vacant obtinut prin intermediul site-ului.
 • Nimic din acest acord cu termeni si conditii nu va exclude responsabilitatea Web-Careers in cazul decesului sau traumelor suferite de o persoana din cauza neglijentei sau reprezentarii frauduloase din partea Web-Careers.
  12. Capitole
  Capitolele din acest acord cu termeni si conditii sunt numai pentru a inlesni citirea, si nu vor afecta constructia acestuia.
  13. LEGISLATIE
  Daca nu este cazul totusi, contractul sub care dvs. folositi acest site se presupune a fi incheiat in Marea Britanie, si prin urmare constructia, validitatea si actiunile acestui acord cu termeni si conditii de utilizare vor fi guvernate in toate aspectele de legea britanica si tribunalele britanice vor avea jurisdictie non-exclusiva asupra asupra oricarei dispute legale intre dvs si Web-Careers, cu privire la acest site.

ARHIVA   TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE   PUBLICITATE   CONFIDENTIALITATE
Prin accesarea paginilor urmatoare va exprimati acordul fata de Termenii si Conditiile de utilizare ale siteului.
Web-Careers este marca inregistrata a Stellar Enterprises Ltd.
Copyright © 2005 Stellar Enterprises Ltd. Toate drepturile rezervate.

     
Timp Executie: 0,001 Secunde