Oferte locuri de munca. Angajari in tara si in strainatate. Anunturi gratuite. Job. Joburi. Angajare.

Home Cauta Despre noi Contact Suport
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE >

Stellar Enterprises Limited ("Web-Careers") se obliga sa asigure protejarea informatiilor dvs. confidentiale. Daca va inregistrati ca si candidat, Web-Careers necesita sa primeasca anumite informatii personale despre dvs, informatii care vor fi stocate in server-ul Web-Careers. Este necesar sa cunoastem numele, adresa, email-ul, numarul de telefon, sexul, postul cautat si disponibilitatea. In plus, orice CV pe care il incarcati la Web-Careers, va fi stocat in serverul nostru. Aceste informatii si orice astfel de CV permite Web-Careers sa asigure serviciile specificate in acest site, pe care Web-Careers le v-a furniza periodic candidatilor inregistrati pe acest site.

In plus fata de cele mentionate mai sus, informatiile personale pe care ni le furnizati, impreuna cu informatii legate de serviciile pe care le-ati accesat prin intermediul Web-Careers, pot fi folosite pentru a va instiinta in legatura cu oricare dintre aceste servicii (inclsiv newsletter). Daca nu doriti sa primiti astfel de materiale, va v-a fi acordata optiunea sa ne instiintati de acest lucru inainte de a folosi informatiile dvs personale. In caz contrar, prin trimiterea informatiilor dvs catre Web-Careers, sunteti deacord sa le folosim in acest mod.

Web-Careers presupune ca majoritatea candidatilor care trimit date personale doresc sa fie inregistrati pe termen nelimitat. Similar, Web-Careers presupune ca, majoritatea candidatoilor care isi incarca CV-urile, doresc ca acestea sa fie stocate in baza noastra de date pe termen nelimitat. In consecinta, Web-Careers poate, dar nu va fi obligata sa, retina informatii cu caracter personal in legatura cu inregistrarea dvs sau orice CV incarcat pe serverul Web-Careers. Daca doriti ca Web-Careers sa stearga informatiile personale legate de inregistrarea dvs sau care reies din CV-urile incarcate, Daca doriti ca informatiile ce reies din inregistrarea dvs si/sau CV-uri uploadate sa fie sterse, va rugam sa le stergeti din profilul dvs "Candidat", sau trimite-ti un mail la suport@web-careers.ro cu detaliile cererii dvs. Web-Careers isi rezerva dreptul de a nu sterge astfel de informatii in care exista, daca exista un motiv legitim pentru a face acest lucru.

Daca folositi "Dosarul cu job-uri" pentru a aplica la ofertele de munca gasite, atunci vor fi trimise email-uri cu datele dvs. personale catre angajatori, prin intermediul serverului Web-Careers. Sunteti deacord ca Web-Careers sa monitorizeze orice email care trece prin serverele sale.

In cazul nu este specificat in aceasta Polita de Confidentialitate sau de legislatie, Web-Careers nu va divulga nici un fel de informatii personale detinute catre terti, in scopuri publicitare sau altele. In eventualitatea in care Web-Careers este deacord sa vanda, sau sa transfere integral sau partial, informatii legate de obiectul sau de activitate tertilor, Web-Careers ar putea sa transmita si informatii personale despre dvs, (inclusiv CV), acestor terti.

In cazul in care Web-Careers modifica Politica de Confidentialitate, va afisa orice schimbare in acesta pagina, pentru a putea sa fiti la curent cu ele, si vi se va da sansa de a cere Web-Careers sa nu foloseasca informatiile dvs in scopurile aparute in urma modificarilor.

Datorita faptului ca infrastructura Internet este globala, si este imposibil sa prezici rutele pe care informatia trimisa prin intermediul Internet va fi transmisa, informatii furnizate de dvs pot ajunge sa fie transmise de la dvs catre noi prin rute care parasesc Zona Economica Europeana. Prin trimiterea datelor catre noi sunteti deacord cu posibilitatea unui astfel de transfer.

ARHIVA   TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE   PUBLICITATE   CONFIDENTIALITATE
Prin accesarea paginilor urmatoare va exprimati acordul fata de Termenii si Conditiile de utilizare ale siteului.
Web-Careers este marca inregistrata a Stellar Enterprises Ltd.
Copyright © 2005 Stellar Enterprises Ltd. Toate drepturile rezervate.

     
Timp Executie: 0,001 Secunde